SEGONA CATALANA

La temporada 2011-2012 s'inicia després de la reestructuració de la competició a la nova categoria de Segona Catalana. La temporada es presenta amb moltes incògnites degut a la restructuració i hi ha noves incorporacions com les de Miquel Soler, Aniol Masó o Bernat Jimenez degut a les importants baixes de Plana, Karam o Martí. L'equip, després de jornades de patiment acaba en dotzena posició i manté la categoria. Aquesta mateixa temporada es signà un acord entre el club i el FC Vilallonga de Ter, el qual va passar a ser Filial de la UE Camprodon.

 

Un cop finalitzada la campanya, es produeix una important remodelació de la plantilla, en la que marxen jugadors que havien donat moltes tardes de glòria a l'afició camprodonina com ara Garriga, Luque o Calm. La temporada 2012-2013, l'equip acaba en sisena posició acabant la temporada amb molt bon sabor de boca degut al bon joc de l'equip.

 

La temporada 2013-2014, s'inicia amb la mateixa base de l'equip i amb incorporacions de jugadors importants com la Xavi Molas. L'equip fa una campanya excel·lent, i després d'una segona volta amb una lluita intensa fins al final amb l'Abadessenc, l'equip aconseguix la segona posició de la classificació, fent la millor temporada de la història del club, que li permet jugar la promoció d'ascens a primera catalana contra el Sants. Aquesta mateixa temporada, després de la desaparició del Vilallonga, es creà un segon equip sènior a Quarta Catalana. 

 

A la promoció, malgrat la derrota per 2 a 0 en el partit jugat al Camp de l'Energia de Sants, i començar al partit de tornada amb un desafortunat gol en contra, l'equip es va sobreposar a la situació guanyant el partit 3 a 1 aconseguint emeptar l'eliminatòria 3 a 3. El resultat donà l'ascens a la UE Sants degut al valor dels gols marcats fora de casa, però deixà l'equip amb un molt bon sabor de boca degut al treball i al bon joc de l'equip. 

 

 

El mes d'agost de 2014 s'inicien els actes dels 40 anys de la UE Camprodon, amb l'eslògan: "40 anys fent futbol".

 

La temporada 2014-2015 s'inicia amb un equip continuista respecte l'any anterior, tot i que presenta alguns canvis destacats de jugadors que havien estat determinants en els èxits de la temporada anterior. Tot i això l'equip torna a fer una gran temporada i torna a quedar en segona posició, tornant-se a classificar per la promoció d'ascens a Primera Catalana. 

  

 

En aquesta ocasió s'enfrontarà al Vista Alegre de Castelldefels. Tot i la victòria en el primer partit al Camp de la Vila per 2-1 amb un gran gol a l'últim minut de partit, un gol al minut 85 a la tornada a l'estadi municipal de Can Vinader, deixava una vegada més el Camprodon a Segona Catalana.

 

La temporada 2015-2016 presenta un inici molt complicat per l'equip. Nombroses baixes per lesió i una sèrie de resultats que no acompanyen, deixen l'equip en una situació molt compromesa, estant nombroses jornades en posicions de descens. A la segona volta, l'equip presenta una millora important, i arriba a encadenar 5 victòries seguides que el col·loquen a la part alta de la classificació. Finalement, gràcies a la victòria en l'últim partit de lliga, l'equip acaba la temporada en quarta posició.