ASCENS DE TERCERA A SEGONA REGIONAL

La Temporada 1999-2000 va ser clau en la historia del Club. Després d'una llarga temporada lluitant intensament s'arriba al partit clau. El Camprodon necessitava guanyar a la penúltima jornada del campionat per assegurar-se matemàticament el campionat, amb el handicap que a la darrera jornada, l'equip descansava i no podria sumar cap més punt. L'altre problema afegit era que el partit es jugava fora de casa en el camp del màxim rival: el FC Vilallonga.

 

Els dies previs del partit es van viure amb molta intensitat a la Vall de Camprodon. El fet històric de que l'equip de la capital de la vall pogués quedar campió era notícia a tota la premsa comarcal, però evidentment els de Vilallonga de Ter no volien ser uns convidats de pedra en la celebració. La bona classificació del Camprodon d'aquella temporada estava acompanyada de la pitjor classificació del FC Vilallonga dels darrers anys, el que suposava per endavant un cert avantatge per l'equip camprodoní.

Classificació 3ª regional, any 99/00, any de l’ascens
Classificació 3ª regional, any 99/00, any de l’ascens

El Camp del Futbol Club Vilallonga és va omplir com mai de públic disposat a gaudir d'una gran festa. Després de 90 minuts de futbol intens, el dissabte 6 de maig del 2000 la Unió Esportiva Camprodon aconseguia l'ascens tant desitjat a segona amb un contundent resultat final de 1 a 4 a favor del conjunt camprodoní.

Celebració del títol de campió de la 3ª regional
Celebració del títol de campió de la 3ª regional

L'eufòria es va desencadenar a partir del mateix moment que es va xiular el final del partit i el títol de campió es va celebrar en el camp del màxim rival: el Vilallonga.

L'equip que va aconseguir aquell històric ascens estava format per Vergés, Collboni, Monturiol, Moi, David, Sala, Puigmal, Esteve, Ricard Costa, David Costa, Descalç, Juncà, Begudà, Guitart i Eloi. L'entrenador era Miquel Forcadell i Carles Camacho.

Les celebracions no van acabar en el camp i una setmana més tard desprès d'un dinar popular al Camp de la Vila amb tots els jugadors del Club, l'equip campió va començar un recorregut per tots els carrers de la vila que varen acabar a la plaça de l'ajuntament on els jugadors van oferir el seu títol a tota la seva afició, i també, a l'Alcalde de la població, Esteve Pujol.