ASCENS DE SEGONA A PRIMERA REGIONAL

L'etapa de la Unió Esportiva Camprodon a segona regional va ser molt curta. Mentre a 3a Regional hi va estar més de 25 anys, a segona regional només hi va passar una temporada: la 2000-2001.

Equip U.E.Camprodon campió 2ª Regional
Equip U.E.Camprodon campió 2ª Regional

La Junta Directiva de Joan Busquets va preparar un equip disposat a no passar dificultats a la segona regional, amb molta gent de casa, i fins i tot, amb quatre joves sortits del juvenil. Un equip que aspirava a estar a la part alta de la classificació. La intenció era mantenir-se a segona per no tornar al pou de la tercera regional.

 

El resultat va sorprendre a tothom i el 20 de maig de 2001 l'equip puja a 1a regional després de guanyar al camp de l'EF Garrotxa. 

 

L'eufòria es multiplicava, i en tan sols dos anys, l'equip era capaç d'ascendir dos categories. Ens trobàvem en els moments més dolços de l'entitat.

 

L'equip estava format per alguns dels noms que provenien del futbol base com Esteve Plana, Xavi Guitart o Carles Garriga. També hi trobem jugadors de Camprodon com Juncà, Costa, Collboni o Sala. L'equip estava entrenat per dos olotins: Miquel Forcadell i Carles Camacho.