UEC 1 - ST. JAUME DE LLIERCA 1

Molt aviat el St jaume s'ha avançat e el marcador per una errada de l'equip local. A partir del minut deu, la UEC ha començat a fer bones jugades per intentar igualar el marcador. Ha estat en el minut 22' que de falta directa, Martín feia pujar el gol de l'empat. Durant la primera part hi ha hagut més ocasions per avançar-se l'equip local, però la manca d'encert no ho ha fet possible.

En la segona part s'esperava un atac constant de l'equip del Camprodon, però ha estat tot el contrari, una part per oblidar i només en poques ocasions s'ha arribat a les dues àrees. Es jugava més amb el cor que amb el cap. Al final repartiment de punts.

El proper partit serà el primer derbi del Ripollès en el camp municipal de Sant Joan de les Abadesses a un quart de sis de la tarda.