UEC 2 - PALAFRUGELL 2

La UE Camprodon va jugar en el camp de la vila un partit amb poca intensitat i ambició, davant un Palafrugell ben posat al camp i amb forta pressió, a les acaballes del primer temps va aconseguir el 0 - 1, després de diverses caigudes de defensors de l'equip local que l'àrbitre no va considerar falta i el davanter visitant feia el gol. 

La segona part va començar força igual i es veia que no seria una bona tarda pel Camprodon. Només el gol de l'empat, aconseguit pel porter Joel des de la seva àrea i amb ajuda de la tramuntana, aconseguia l'empat i poc després pujava el 2-1 aconseguit per Sergio.

Malgrat això el Palafrugell va seguir fort igual i aconseguia empatar al final del temps reglamentari.

A pocs minuts per acabar, Isaac va veure la segona targeta groga, molt rigurosa, i abandonava el camp.

Al final repartiment de punts i l'equip ja té el cap posat en el proper partit que serà diumenge a dos quarts d'una en el camp del Girona.

Per aquest partit Manel Puigvert comença a recuperar dos jugadors més que encara no han debutat.