0 - 4 VICTORIA CONTUNDENT

El primer partit de lliga es presentava difícil davant d'un contrari que sempre té un bon equip i la temporada passada va fer un excel.lent bon paper.

El partit es va posar a favor de la UEC molt ràpidament per un 0-2 (amb gols d'Óscar i Martín), i abans de la mitja part, Darné feia pujar el 0-3. Va estar una part molt lluitada pels dos equips i només cal destacar que el Cassà es va quedar amb deu jugadors per l'expulsió d'un dels jugadors més destacats de la primera part.

La segona part la UEC es va dedicar a jugar a futbol i a controlar el ritme del partit. Tot i això l'equip local va tenir dues ocasions clares que va va parar molt bé el porter Joel.

A les acaballes del partit, Martín, veient el porter del Cassà avançat, va xutar fent el quart i merescut gol. Bon inici de la UE Camprodon en la nova temporada 17 /18. El proper partit serà en el camp dela vila de Camprodon, el dia 10 de setembre davant el Palafrugell a les 18 h.