Punt i final a la temporada de competició esportiva

 

Aquesta setmana, pendents encara de l'últim torneig que jugarà l'aleví aquest dissabte a Manlleu, s'ha posat el punt i final a la temporada de competició esportiva dels diversos equips del club. Després de 10 intensos mesos en que cada jugador ha dit a terme més de 80 sessions d'entrenament i més de 40 partits, només queda donar les gràcies a tots els protagonistes que fan que això sigui possible: A la Junta Directiva, per tota la seva feina; als col·laboradors, tota la gent que ha contribuït a que aquesta temporada hagi sigut un èxit; als entrenadors, per la seva passió i per les seves hores de dedicació, però sobretot, als jugadors i jugadores i a les seves famílies per donar sentit a  tot aquest esforç. Moltes gràcies a tothom!

 

Per últim, recordar que a partir de la pròxima temporada el futbol formatiu passarà a mans de la Fundescam - Fundació Esportiva Camprodon.  Podeu seguir tota la seva activitat a través de la seva pàgina web i les xarxes socials facebook, twitter i instagram.