Nou èxit de participació del Torneig Germans Vila Riera

4 jornades de competició amb 48 equips i més de 500 participants

 

Després de 4 dies de competició del Torneig Germans Vila Riera de Camprodon, aquest cap de setmana s'ha donat per finalitzat la 13ena edició d'aquest ja tradicional torneig de finalització de temporada esportiva de futbol de formació. 

 

Un total de 48 equips i de més de 500 participants procedents del Ripollès, Garrotxa, Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà, La Selva, Osona i la Cerdanya són els que han fet possible possible unes jornades plenes de futbol de formació i de molta emoció.

 

Malgrat la previsió meteorologia adversa, finalment les 4 jornades de competició s'han pogut desenvolupar amb total normalitat. 

 

Des de l'organització es valora molt positivament aquesta nova edició del Torneig Germans Vila Riera de Camprodon, tant pel que fa a la participació com pel que fa a la competició esportiva que s'ha dut a terme en un total de 5 categories. Aquests són els guanyadors d'aquesta 13ena edició:

 

Categoria Escoleta:

1r classificat: Santjoanenc

 

 

Categoria Prebenjamí:

1r classificat: Santjoanenc

 

 

Categoria Benjamí:

1r classificat: OAR Vic

 

 

Categoria Aleví:

1r classificat: Manlleu

 

 

Categoria Infantil:

1r classificat: Manelleu

 

 

Per últim, només queda donar les gràcies a tots els jugadors, entrenadors, coordinadors, acompanyants, espectadors, membres de l'organització i patrocinadors que han contribuït a que aquest torneig hagi sigut una vegada més un èxit.