Aquest cap de setmana primera jornada del 13è Torneig Germans Vila Riera de Camprodon

Dissabte 4 torneig en categoria alevina i diumenge 5 torn dels Infantils

Un total de 26 equips participaran en el primer cap de setmana del 13è Torneig Germans Vila Riera en que es disputarà la competició en les categories Aleví (dissabte dia 4 de juny) i Infantil (diumenge dia 5 de juny).

Entre les dues setmanes de torneig es preveu que un total de 50 equips aproximadament i al voltant de 500 nens, des de categoria Escoleta fins a Infantil, prenguin part en aquesta nova edició d'aquest tradicional torneig de la Vall de Camprodon.

Equips provinents del Ripollès, Garrotxa, Gironès, Alt Empordà, La Selva, Osona i Cerdanya són els que faran possible que aquest torneig tornin a ser unes jornades plenes de futbol de formació i d'emoció.

Pel que fa al segon cap de setmana de competició, el dissabte 11 de juny serà el torn de l'Escoleta i el Prebenjamí, mentre que diumenge dia 12 es disputaran els partits de categoria Benjamina.

Una manera lúdica i a la vegada esportiva de posar punt i final a la temporada de competició. Esperem que es temps ens acompanyi i que tots els assistents es diverteixin amb els resultats de l'aprenentatge dels jugadors d'aquesta temporada.

 

Podeu consultar els horaris de les categories Aleví i Infantil en el següent enllaç.