Novetats del primer equip de cara la pròxima temporada

L'equip començarà l'activitat el 7 d'agost a les 20:00h


Després d'unes merescudes vacances del primer equip, que es va quedar a les portes de l'ascens a Primera Catalana, aquest tornarà a intentar de nou fer una bona campanya aconseguint el més aviat possible els punts necesaris per mantenir la categoria, i si és possible, tornar a lluitar per les primeres posicions. 


La pretemporada començarà el dia 7 d'agost a les 20:00h amb el primer entrenament a les instal·lacions del Camp de la vila de Camprodon. Es realitzaran dues sessions d'entrenaments setmanals, a més a més d'un partit amistós els dimecres i un altre al cap de setmana. 

 

Les novetats de la plantilla de cara aquesta aquesta nova temporada són les baixes de Bernat (Tona), Nil (Banyoles) i Casas (Besalú). Per altra banda, s'incorporaran a l'equip, Ferran Joanmiquel (La Jonquera) i Toni Badosa (Les Preses) i Jordi Pineda (Camprodon B). El club no dóna encara la plantilla per definitiva, i es poden produir noves incorporacions abans de l'inici de la competició de lliga.

 

Els partits amistosos d'aquesta pretemporada són:

12 d'agost:  21:00h
Hostòles - Camprodon
15 d'agost 17:30h Triangular: Camprodon - St Jaume de Llierca - UE Vic
19 d'agost 21:00h
Camprodon - Santa Pau
22 d'agost  17:30h Camprodon - Vic-Riuprimer
26 d'agost 20:15h Campdevànol - Camprodon
29 d'agost 18:00h Torelló - Camprodon

El primer partit de competició serà el primer cap de setmana de setembre amb el Cassà.

Podeu consultar el calendari del grup 1 de Segona Catalana en el següent enllaç.