El Camprodon jugarà la promoció d'ascens a Primera Catalana + homenatge futbol base

La victòria 3 a 2 contra el Calonge assegura la segona posició

El Camprodon ha aconseguit derrotar al Calonge per 3 a 2 en l'últim partit de lliga d'aquesta temporada. Això li ha permès garantir la segona posició de la classificació, que dóna dret a jugar la promoció d'ascens a Primera Catalana. 


L'equip a aconseguit obrir el marcador només quatre minuts després que l'àrbitre xiulés l'inici del partit amb un gol d'Èric Galceran. El partit s'ha complicat després d'un penal que ha permès a Oriol Garcia situar l'1-1 al marcador i ha deixat al Camprodon amb un home menys al camp degut a l'expulsió de Sama. El Camprodon ha aconseguit avançar-se de nou al marcador amb un gol de Capdevila just abans del descans. 


Després d'un inici de segona part mol igualat, Darné ha situat el 3 a 1 al marcador al minut 70. El Calonge, dos minuts després de l'acció de Darné, ha marcat el 3 a 2 definitiu.El sorteig es realitzarà aquest dimarts a les 13:00h. Els possibles rivals són: CE Premià, UD Vista Alegre, Penya San Pedro, Alpicat i UD Jesús i Maria.


Durant la mitja part de l'enfrontament es fa realitzar l'acte d'homenatge als equips Benjamí A i Intantil A, campions de les seves respectives lligues, i al Juvenil, que amb la quarta posició ha aconseguit l'ascens de Categoria. També es va entregar una placa commemorativa a Carles Rico, Caxo, pels seus més de mil partits com a entrenador. 

Moltes Felicitats a tots pels èxits de la temporada i a seguir endavant, sempre endavant!