Els porters decideixen el duel a Calonge

El Camprodon finalitza la primera volta en segona posició

La UE Camprodon i la UE Calonge van jugar un partit de poder a poder  en moltes fases del partit. Un equip local amb un joc directe i un joc de més control per part del Camprodon.


En una única ocasió de gol del Calonge en la primera part, el seu davanter Maese va aconseguir posar-se per davant del marcador. El porter Alexis va estroncar totes les ocasions de gol del camprodonins i només cap al final, en Darné va aconseguir amb un bon cop de cap empatar el partit.


A partir d'aquí el partit es va tornar boig i qualsevol podia haver aconseguit emportar-se els tres punts. El porter del Camprodon va estar molt encertat en dues grans ocasions de l'equip local. Al final repartiment de punts i la UE Camprodon es consolida en la segona posició a la classificació.


El proper partit serà el dissabte 24 de gener en el camp del Vilamalla a les 16 h, iniciant la segons volta del campionat.