Gran segona part del Camprodon a Llagostera

L'equip va superar un marcador advers de 2-0 als primers 15 minuts

La UE Camprodon i la UE Llagostera van jugar un partit de poder a poder amb una part per a cada equip. Tots dos sabien el que se jugaven i la concentració va ser màxima.


Una gran primera part del Llagostera, acompanyat d'errors en la defensa del Camprodon, feia que l'equip local es posés amb un resultat prou bo de 2-0 i amb possibilitat d'augmentar-lo. Els últims quinze minuts el Camprodon va estar més intens i va dominar al Llagostera que ho veia tot clar.

Amb el gol de Capdevila abans del descans, l'emoció començava a augmentar per l'equip visitant i a la segona part es va veure amb un clar domini i amb ganes de tombar el partit. A la meitat de la segona part es va produir la part negativa del partit, amb la greu lesió d'Àlex Pagès i pocs minuts després, en Sama engaltava un gran xut des de fora l'àrea que feia pujar l'empat en el marcador.


Fins acabar el partit qualsevol dels dos equips podia haver guanyat per ocasions que van tenir.


La UE Camprodon arriba a les vacances de Nadal en una gran posició en la classificació i amb un grapat de punts per gaudir en la segona volta.


El proper partit serà el diumenge 11 de gener, en el camp de la vila, a les 16 h amb el Base Roses.