Presentació dels equips de la UEC i Sopar de Gala

L'acte va contar amb l'assistència de 380 persones

 

Dissabte al vespre es va cel·lebrar al Pavelló Llandrius de Camprodon la primera gala de presentació dels equips de la Unió Esportiva Camprodon. Els jugadors dels tretze equips van ser presentats un a un, des dels equips més petits fins al Primer Equip.


Una vegada tots els jugadors i entrenadors del club van ser presentats es van realitzar les fotos de club, i, després dels parlaments de rigor, es va dur a terme un sopar amb les famílies dels jugadors del club, que va contar amb 380 assistents.


També van assistir a l'acte alguns dels fundadors de l'entitat aprofitant que enguany es celebra els 40 anys de la història del club, l'Alcalde de Camprodon Esteve Pujol i el responsable federatiu a la comarca Eduard Ruiz.