Un Guíxols molt efectiu venç el Camprodon

La derrota fa baixar l'equip a la tercera posició

El partit es presentava complicat per tots dos equips ja que ocupaven la zona alta de la classificació. El Camprodon va començar fort i va tancar a l'equip local en la seva àrea. En la primera aproximació del Guíxols pujava l'u a zero en el marcador. L'equip visitant va continuar apretant per la banda dreta, però el gol local el va deixar força tocat.

 

Poc després d'iniciar la segona part i en una jugada força afortunada per l'equip local, aquest feia el dos a zero. Amb el resultat molt a favor, es tancava al voltant de la seva àrea i sortia en algunes jugades cap a la porteria d'en Miquel.

 

Quan faltava un quart per acabar, i en un clar penal, Capdevila feia el dos a un que posava emoció al partit. Fins al final va ser un atac constant del Camprodon sense recompensa.

 

L'efectivitat del Guíxols donava els tres punts a l'equip local i el col.locava en el primer lloc de la classificació. A un punt hi ha els dos equips del Ripollès que han iniciat molt bé la temporada.

 

El proper partit serà el diumenge 2 de novembre a les quatre de la tarda en el camp municipal de la Bisbal d'Empordà.