Treballada victòria del Camprodon contra l'AE Roses (1-0)

L'equip va jugar 70 minuts amb un home menys per l'expulsió de Nil

El Camprodon va aconseguir aquest diumenge a la tarda una treballada victòria contra un rival, l'AE Roses, que havia aconseguit guanyar els dos partits anteriors, tot i jugar 70 minuts amb un jugador menys per l'expulsió de Nil al minut 21. El Camprodon va sortir amb empenta, però ben aviat la desafortunada expulsió li va comlicar el partit. A la primera part es va veure poc joc, i tant sols una clara ocasió en un xut llunyà de Gil, que amb una gran aturada el porter visitant va desviar. 

 

A la segona part els dos equips van sortir amb una mica més d'empenta. El Camprodon però, es veia aculat a la zona defensiva, amb un AE Roses que apretava tot i que sense arribar amb molt perill. El Camprodon jugava a la contra, i en una d'elles, una gran passada d'Èric va ermetre a Capdevila batre en un xut creuat la porteria visitant. 

 

Quedava mitja hora per davant, i l'AE Roses va continuar apretant, i el Camprodon va disposar d'alguna altre arribada que li hagués pogut permetre ampliar la diferència del marcador. A falta de 7 minuts pel final, l'AE Roses també va acabar amb un home menys. A l'últim minut, l'equip visitant va tenir l'ocasió més clara del partit en rematar una pilota al pal. Per sort no va entrar, i el Camprodon els 3 punts en jos es van quedar a Camprodon. 

 

El pròxim paritit que jugarà el Primer Equip serà dissabte 27 a les 16:00h a Sant Joan de les Abadesses.