Primers tres punts en el primer partit de lliga contra el Vilamalla (1-0)

Un gol de Darné al minut 21 serveix per començar la temporada amb bon peu

 

El Camprodon ha començat la temporada aconsegin els tres punts que estaven en joc aquest diumenge a la tarda al Camp de la Vila contra el Vilamalla. La primera part ha estat clarament dominada pel Camprodon, que ha mostrat un bon joc i amb diverses arribades clares a la porteria visitant, que ha estat molt ben defensada per un porter molt segur. Malgrat les diverses ocasions de gol, aquest tant sols ha arribat al minut 21, obra de Darné, que feia justícia al joc vist sobre el terreny de joc.

 

La segona part, ha estat una mica més igualada, ja que el Vilamalla ha sortit amb més energia que al primer temps. Tot i això, un Camprodon molt segur en defensa ha resolt amb comoditat les accions ofensives del Vilamalla. A falta de 10 minuts del final, l'expulsió de Darné ha fet que l'equip visitant fés un pas endavant per aconseguir la igualada però el resultat ja no sha modificat.

 

Final del partit amb 1 - 0 merescut per l'equip local, que li permet començar la lliga amb una victòria per dónar empenta de cara als següents partits. Cal lamentar, peròla greu lesió d'Aniol en l'última jugada del partit, que li suposarà perdre's gairebé la temporada al complert.

 

El pròxim partit serà el proper dissabte a les 16:00h a Bescanó.