El primer equip comença la lliga després d'una intensa pretemporada

Inici dels actes: 40 anys fent futbol

El primer equip ha acabat aquest cap de setmana la pretemporada que va començar el passat dia 4 d'agost i iniciarà el proper diumenge a les 17:00h la competició de lliga contra el Vilamalla. Durant aquesta pretemporada s'han jugat fins a 6 partits amb equips de categories varies amb els quals l'equip s'ha preperat el físic i els conceptes de joc de cara a la lliga.

Coincidint amb el partit del Vic, el club va iniciar el conjunt d'actes que s'aniran desenvolupant aquesta temporada coincidint amb el 40è aniversari del club. En els minuts previs del partit, es va fer un homenatge als presidents que ha tingut l'entitat durant aqests 40 anys.

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte 9 d'agost

 

 0-1

 

 

18:30h

 

Sant Gregori

 

Camprodon

 

Divendres 15 d'agost

 

 0-1

 

 

17:30h

 

Camprodon

 

Manlleu Juvenil (Nacional)

 

Diumenge 17 d'agost

(Trofeu Vila de Camprodon)

 

 1-2

 

 

17:30h

 

Camprodon

 

Vic (1a Cat)

 

Dissabte 23 d'agost

 

 0-2

 

 

18:00h

 

Torelló

 

Camprodon

 

Dissabte 26 d'agost

 

 1-1

 

 

20:30h

 

Camprodon

 

Campdevànol

 

Dissabte 30 d'agost

 

 1-7

 

 

18:00h

 

Santjoanenc

 

Camprodon