El primer equip ja ha començat els entrenaments

L'equip realitza tres entrenaments per setmana i jugarà el primer partit amistós aquest dissabte

 

Després de gairebé dos mesos de descans els jugadors que aquesta temporada jugaran amb el primer equip del Camprodon han tornat als entrenaments aquest passat dilluns. Dirigits per Manel Puigvert i Albert Quintana els jugadors realitzen tres entrenaments per setmana amb una important càrrega física sempre amb molta pilota. 

En aquest primer entrenament també es van poder veure les cares noves de l'equip per aquesta nova campanya. D'esquerra a dreta són: Sergi Vilchez, Gerard Capdevila, Àlex Pagès i Eric Capdevila. L'entrenament també va comptar amb la presència d'un bon grapat de joves jugadors de l'equip de quarta catalana, que realitzaran aquesta pretemporada amb el primer equip. 

 


Calendari de partits de la Pretemporada

 

 

 

 

Dissabte 9 d'agost

 

18:30h

 

Sant Gregori

 

Camprodon

 

Divendres 15 d'agost

 

17:30h

 

Camprodon

 

Manlleu Juvenil (Nacional)

 

Diumenge 17 d'agost

(7è Trofeu Vila de Camprodon)

 

17:30h

 

Camprodon

 

Vic (1a Cat)

 

Dissabte 23 d'agost

 

18:00h

 

Torelló

 

Camprodon

 

Dimarts 26 d'agost

 

20:30h

 

Camprodon

 

Campdevànol

 

Dissabte 30 d'agost

 

18:00h

 

Santjoanenc

 

Camprodon