Acaba el Campus de futbol i Multiesport Vall de Camprodon

32 nens i nenes han gaudit durant dues setmanes de les diverses activitats proposades

 

Aquest passat dissabte s'ha acabat la sisena edició del Campus de futbol i Multiesport Vall de Camprodon. Un total de 32 nens i nenes han participat en aquest campus, que ha durat dues setmanes. Els matins estaven dedicats a la pràctica de futbol a les instal·lacions de la UE Camprodon i a piscina, mentre que a les tardes es dedicaven a realitzar altres esports i activitats.

Durant aquestes dues setmanes es va dur a terme una gimcana per Camprodon, una altre per Setcases, una sortida al Molló Parc, una sessió matinal al Camp del Roses i platja, Multiesport i Torneigos al Pavelló de Camprodon oTorneig al Pavelló de Sant Pau de Segúries entre altres.

 

FOTOS