Novetats del Primer Equip de cara a la pròxima temporada

El conjunt dirigit un any més per Manel Puigvert iniciarà els entrenaments el dia 4 d'agost

 

En breus començarà la nova temporada de futbol de Segona Catalana i el Camprodon ja s'està preparant per començar la temporada de la millor manera possible. Un any més, Manel Puigvert estarà al capdavant de la plantilla del Primer Equip, juntament amb Albert Quintana, que ja va acompanyar l'equip com a segon entrenador la recta final de la temporada passada. 

 

Les novetats de l'equip a data d'avui són:

 

Les baixes de l'equip per la pròxima temporada són: Òscar Molina, que jugarà a La Jonquera; Xavi Molas, que ha fitxat per l'Abadessenc; Jorge Rodríguez; Lluís Arimany; Sergi Vila (Quetxa) i Miquel Soler.

 

Les altes de cara la pròxima temporada són: Sergi Vilchez, que prové de l'Anglès; Àlex Pagès, que va jugar la temporada passada al Banyoles; Eric Capdevila del Tortellà i Gerard Capdevila procedent de Les Preses.

 

Calendari de partits de la Pretemporada

 

 

 

 

Dissabte 9 d'agost

 

18:30h

 

Sant Gregori

 

Camprodon

 

Divendres 15 d'agost

 

17:30h

 

Camprodon

 

Manlleu Juvenil (Nacional)

 

Diumenge 17 d'agost

(7è Trofeu Vila de Camprodon)

 

17:30h

 

Camprodon

 

Vic (1a Cat)

 

Dissabte 23 d'agost

 

18:00h

 

Torelló

 

Camprodon

 

Dimarts 26 d'agost

 

20:30h

 

Camprodon

 

Campdevànol

 

Dissabte 30 d'agost

 

18:00h

 

Santjoanenc

 

Camprodon

 

 

Enguany la Segona Catalana començarà el cap de setmana del 6 i 7 de setembre. El primer partit de la Unió Esportiva Camprodon serà contra el Vilamalla. Podeu consultar la resta de jornades a través dels dos següents enllaços.