Finalitza el 1r Campus Tecnificació Vall de Camprodon

Els participants han conviscut 5 dies sencers junts en un molt bon ambient

 

La Unió Esportiva Camprodon va iniciar el passat diumenge dia 13 de juliol una nova aventura. Es tractava d'una nova modelitat de Campus que ha aplegat en aquesta seva primera edició un total de 16 participants juntament amb 4 monitors. Els participants i els seus monitors han conviscut 5 dies i 5 nits junts. 

Els matins el Campus Tecnificació Vall de Camprodon tenia la seva seu a Vilallonga de Ter, on en el camp de gespa natural realitzaven en dues sesions d'entrenament diferents tasques de treball específic pels diversos jugadors. Posteriorment es desplaçaven a la piscina de Camprodon i a dinar. A les tardes, després d'una estona de repòs i convivència, es realitzava una altre sessió d'entrenament, abans de la qual sempre hi havia una activitat diferent prevista. Entre elles, un campionat de fut-golf, un torneig de futbol sala o un desplaçament al Multiaventura Molló Parc. A la nit, després de sopar, les activitats han sigut un camiponat de futbolín i de Play-Station, un bany nocturn a la piscina de Camprodon i discoteca. 

 

La organització del Torneig valora aquest nou Campusde forma molt positiva, ja que suposa un canvi molt important amb la resta de campus que s'havien proposat fins al moment, i espera que es pugui repetir de cara a noves edicions. 

 

Les dues pròximes setmanes, la Unió Esportiva Camprdon durà a terme el Campus Multiesport Vall de Camprodon, adreçat als més petits de la casa i que amb una format similar al dels Campus dels anys anteriors es renovarà amb la incorporació de noves activitats i propostes que esperem que de ben segur sorprenguin als seus participants.

 

A continuació podeu trobar el vídeo resum del Campus Tecnificació Vall de Camprodon i el vídeo emès per TVR.

 

Mira les fotos del 1r Campus Tecnificació Vall de Camprodon aquí