Primeres jornades del Torneig Germans Vila Riera

S'han celebrat els torneigs ens categoria Benjamí i Aleví

Aquest cap de setmana s’han celebrat les dues primeres jornades del Torneig Germans Vila Riera. Aquest torneig que des de fa 11 anys organitza el nostre club s’ha consolidat totalment , essent l’únic d’aquestes característiques que es celebra a les comarques de Girona, i també l’únic que es realitza a la comarca del Ripollès. Els equips participants durant els 4 dies arriben de totes les comarques de Girona, Osona, Valles i Barcelonès. En total son 50 equips amb més de 550 participants en els 4 dies que s’organitza el torneig depenen de les diferents categories.

 

Dissabte 7 de Juny

El torneig el va obrir dissabte les categories benjamines 2004 i 2005. Desprès d’una gran jornada de futbol es va arribar a les finals. En Categoria 2004 desprès d’un gran partit (2-2), el guanyador es va decidir la tanda de penals quedant campió de torneig l’EF Ripollès, seguit del Camprodon i ocupant la tercera posició l’Empordanet.

En categoria 2005 el campió del torneig va estar l’Abadessenc, seguit del Sant Roc Olot i quedant en tercera posició el Camprodon.

 

Diumenge 8 de juny

Diumenge va arribar un dels plats forts del Torneig com és el de categoria Alevina. Amb 16 equips participants repartits en 4 fases classificatòries els partits es van anar desenvolupant durant tot el dia amb un temps immillorable, potser un pel massa de calor, però que feia lluir el futbol que es veia en el camp de la Vila de Camprodon. Ràpidament es va veure que entre els candidats al triomf si trobarien el Porqueres guanyador de 1a. Divisió, l’EF Ripollès i l’Empordanet de Preferent , la UE Camprodon A de primera i la sorpresa el Sant Roc d’olot. Al final la UE Camprodon es va proclamar campió per un contundent 4-0 davant de l’Empordanet que res va poder fer davant del jocs mostrat pel nostre equipi demostrant perquè aquest equip es un autèntic especialista en torneigs on sempre realitza molt bons papers( la setmana passada campió del torneig Penya doble set de Girona). El Tercer lloc va ser per l’EF Ripollès.

L’equip menys golejat va estar el Camprodon on el seu porter Joan Verdaguer només va encaixar 2 gols en tot el torneig. El màxim golejador Edu Planella també del Camprodon i el Millor jugador Ruben Querol també del Camprodon.

 

Propera setmana

El proper Cap de setmana comença dissabte amb unaltre dels plans forts com es el torneig de Infantils on la categoria dels equips participants ens garanteixen un gran torneig de 10 equips. Diumenge tancarà el torneig el futbol de formació amb els torneigs de prebenjamins 2007 i Escoleta.