Completat el segon cap de setmana de Torneig Germans Vila Riera

Segon cap de setmana de torneig amb les competicions d'infantil, Prebenjamí i Escoleta

Aquest cap de setmana s'ha completat l'edició 2014 del Torneig Germans Vila Riera de futbol base amb el segon cap de setmana, amb les categories infantil, prebenjamí i escoleta. El dissabte va ser el torn de la categoria infantil, amb la victòria de l'equip del Vic-Riuprimer que es va imposar en la final al conjunt de la UE Camprodon, que va quedar en segona posició. El tercer lloc va ser per l'Escola de Futbol Bosc de Tosca i el quart lloc per l'Escola de Futbol del Ripollès.

El diumenge s'han jugat els partits de la categoria benjamí, amb la victòria del Vic-Riuprimer. El segon classificat en aquesta categoria va ser el Sant Roc d'Olot, mentre que en tercera posició va quedar l'Escola Pia d'Olot. També s'han jugat els partits dels més menuts de la casa, la categoria escoleta, en que la victòria ha estat per l'equip de casa, la UE Camprodon. L'equip s'han imposat a la final a l'Escola de Futbol del Ripollès, mentre que el tercer lloc ha estat pel Sant Roc d'Olot.

 

Cal destacar que amb el total de les quatre jornades ha reunit la participació de 52 equips amb més de 500 persones entre jugadors i entrenadors.