A les portes de la remuntada contra el Sants

Victòria per 3 a 1 en la tornada de l'eliminatòria que el Sants s'ha endut pel gol a camp contrari

El partit no ha pogut començar millor pels Sants ja que una jugada desafortunada entre Aniol i Sala ha acabat en un gol que, finalment, ha estat decisiu, degut al valor doble dels gols a camp contrari en cas d'empat just al minut 6 l'eliminatòria es situava amb un mercador global de 0-3, obligant al Camprodon ha haver de fer 4 gols. Just un minut després, ha començat la reacció i Miki Soler, amb la pilota dins l'àrea petita, ha enviat la pilota al fons de la xara. Poc després ha arrivat el segon gol a través d' una ràpida acció en que Èric amb un xut ajustat al pal, posava al Camprodon per davant del partit. Era el minut 11, i quedaven dols gol per ascendir de forma directa a Primera Catalana.

La primera part acabava sense més ocasions clares per marcar però amb la polèmica que servia el col·legiat del partit en ensenyar la segona targeta groga a Sergio Navarro i deixant el Sants en inferioritat numèrica amb tota la segona part per davant.

 

A la represa, el primer ensurt l'ha tingut el Camprodon en un córner que ha rematat fora Avilés. El Camprodon ho ha intentat i ha tingut el tercer gol en una rematada de Miki Soler que ha blocat el porter local. El Sants ha fet un gran treball defensiu sense renunciar, tot i jugar amb 10 homes, a sortir a l'atac,

 

Mentrestant, el Camprodon veia com passava el temps sense aconseguir cap gol que permetés retallar diferències. I el gol ha arribat massa tard. Al minut 89, Èric tornava a trobar porteria i feia un gol que posava emoció als últims minuts de partit. Els segons s'han fet molt curts pel Camprodon, que malgrat penjar un parell de pilotes a l'àrea, ha vist com ja no hi havia temps per més. 3 a 1 al final del partit, i malgrat el 3 a 3 global de l'eliminatòria, el Sants aconseguia l'ascens a Primera Catalana. Enhorabona Sants per l'ascens aconseguit!

 

Felicitats Camprodon per la gran temporada i per l'esforç realitzat fins a l'últim instant!!