Derrota en l'anada de la promoció a 1a Cat contra el Sants

El Camprodon ha perdut 2 - 0 amb dos gols a la segona part

El resultat en l'anada de la promoció a primera cat jugat aquest diumenge al Camp de l'Energia del Barri de Sants no ha estat bo, i l'equip haurà d'aixecar un 2 a 0 en contra si vol jugar l'any que ve a la Primera Catalana.

 

La primera part ha estat molt equilibrada entre tots dos equips i sense que es mogués el marcador. Tot i que la millor ocasió en aquests primers 45' ha estat pel conjunt local, tots dos equips han anat als vestidors amb l'empat a 0 inicial.

A la segona part la UE Sants s'ha avançat al marcador amb una acció del davanter centre local, Sergio Navarro. Amb el mínim avantatge del conjunt del Barcelonès al marcador, Miki ha tingut una clara ocasió pels camprodonins que podia haver estat l'empat, però no l'ha pogut aprofitar. Segurament aquesta ha estat l'ocasió més clara per part dels homes que entrena Manel Puigvert. Immediatament després, el mateix Sergio Navarro ha marcat el segon gol del seu compte particular i també el segon del conjunt local que deixava les coses en el 2 a 0 amb el que s'ha acabat el partit.

 

Tot ser complicat, encara queda el partit de tornada que es jugarà diumenge que ve al Camp de la Vila de Camprodon a 2/4 de 7 de la tarda. Amb el suport de l'afició els jugadors de la UE Camprodon intentaran aixecar l'eliminatòria.